DOWNLOAD!Cara Bisnes di FB. Klik sini utk maklumat lanjut

Teknik tarik pelanggan FB tanpa menggunakan FB Ads

Sesiapa pun boleh berniaga di FACEBOOK . Sudah banyak blog memberitahu asas berniaga di FACEBOOK. Tapi kebanyakannya gagal untuk menarik BUYER untuk membeli produk atau servis yang dijalankan.  Saya selalu berbual dgn peniaga peniaga online. Rata rata akan berkata untuk melariskan produk ialah melaburkan duit ke FB Ads , kalau tak buat FB Ads , bisnes mmg tak jalan. Akhirnya stok simpan di bawah katil , duit modal hangus ditelan FB Ads.

Memang betul FB Ads ni adalah salah satu cara untuk menarik buyer. Ia tidak menjadi satu masalah untuk orang yang bermodal besar. Bagaimana pula peniaga peniaga online yang baru acah acah nak jadi jutawan mcm kita ni. Pengalaman saya bukan senang nak main FB Ads kalau tak tau teknik. Nak tak nak kita kena buat split test untuk tgk performances iklan kita. Di sini lah sebenarnya banyak telan modal kita. Kalau sampan macam saya ni tak terdaya nak ke tengah laut , awal dah terbalik dipukul  ombak.

Zaman semakin maju. Teknologi banyak memberi kemudahan kepada teknik marketing. Alhamdulillah dengan teknologi sekarang ada cara yang lebih mudah dan tanpa perlu anda keluarkan duit buat fb ads untuk dapatkan pembeli yang terbukti berkesan melalui facebook.

Cara ini hanya anda hanya perlu ada komputer atau labtop, akaun facebook personal dan satu software viral ini.

softwareviralpromo

(KLIK PADA GAMBAR UNTUK MAKLUMAT LANJUT)

CARA DAPAT PEMBELI DARI FACEBOOK DGN BERKESAN

Tujuan kita adalah untuk mendapatkan PELANGGAN LAPAR melalui facebook. Cara ini dah terbukti berkesan kepada ramai orang

1.Download & pasang Software Viral.

Anda boleh dapatkan dengan KIik disini.

Selepas bayaran dibuat ,satu emel akan dihantar satu link kepada anda untuk install software ni dalam komputer / labtop anda.

2.Buka software masuk ke paparan panel software

tutorial1

Pada bahagian ni,anda perlu add dulu akaun facebook personal ke dalam software anda dan kemudian log in(Rujuk no pada gambar).

Bila dah siap,sekarang saya tunjukkan bagaimana untuk anda dapatkan prospek berkualiti dari page pesaing anda atau niche market yang sama dengan produk anda.

tutorial 2

Di sini saya ambil contoh bagi menjual tudung.
Sekiranya anda menjual produk kesihatan, anda boleh taip manfaat/fungsi produk seperti sakit jantung,diabetes dan lain2..

Bila anda taip ‘tudung’ , software ini akan keluarkan senarai list yang fanpage tudung.Kalau ada 1000 fanpage,1000 la akan keluar.

Bila dah keluar list,anda boleh pilih salah satu atau dua page tersebut yang mempunyai LIKES yg tertinggi.

3.Anda perlu copy link fanpage ‘pesaing anda’ tersebut dan paste mengikut kolum pada  gambar dibawah.

Untuk no.2 bahagian timeframe anda perlu select 2hari lepas atau dalam minggu terdekat dan pada bahagian bawah anda hanya pilih orang yang komen di fanpage tersebut.

Ini kerana mereka yang tinggalkan komen terbaru di fanpage tersebut adalah PELANGGAN LAPAR. Potensi untuk membeli dari anda adalah lebih tinggi..

**Maksud pelanggan lapar adalah prospek yang sudah sedia nak membeli produk.

Kemudian tekan butang search dan software ni akan mengeluarkan semua senarai prospek untuk anda seperti kolum kuning di bawah.

tutorial add prospek

4.Langkah akhir,anda boleh sedut terus database prospek tersebut dengan menekan butang save  dibahagian bawah dan sekarang untuk gunakan database tu pada marketing anda seperti nak gunakan dalam emel marketing ataupun masukkan sebagai audiens dalam kempen fb ads anda..

Untuk  jimat kos,tak perlu buat fb ads, anda boleh add mereka sebagai friends anda di fesbuk.Fungsi auto add friends juga terdapat dalam software ni.

Bila anda dah jadi friend di fb,peluang untuk menukarkan dari prospek kepada pembeli lebih tinggi.Dan lebih mudah untuk anda buat jualan seterusnya..

Ini cara yang  saya sendiri buat dan mendapatkan jualan yang sangat memberansangkan..

Semoga anda boleh buat tindakan segera dan aplikasikan strategi ini pada bisnes anda. Insya’allah Allah akan sentiasa membantu orang yang berusaha.

Semoga Membantu..

Jika ada sebarang pertanyaan boleh terus whatsapp saya http://wasep.duwetepi.com ataupun anda terus ingin membeli software ni boleh klik di bawah

>>KLIK DISINI UNTUK DAPATKAN SOFWARE AJAIB INI <<

Comments

comments

Leave a Reply